Meniny na web

Matejovský ples

Matejovský ples už roky patrí medzi vyhľadávanú udalosť fašiangového obdobia v našej mestskej časti. Ples organizuje Klub Matejovčanov v spolupráci s Radou školy každoročne od roku 1995. V posledných rokoch sa neodmysliteľnou súčasťou plesu stal fotograf a kameraman, ktorí sa snažia zachytiť takmer každý okamih plesu.

Archív

Fotografie z XXV. Matejovského plesu

Tu si môžete prezrieť a stiahnuť fotografie z XXV. Matejovského plesu. FOTOGRAFIE Kedže naše snaženie môžete najlepšie ohodnotiť vy, hostia, ktorí ste sa tohtoročného plesu zúčastnili, prosíme vás o vyplnenie krátkeho dotazníka. (Dotazník) Tento dotazník Vám zaberie 2-3 min.

Matejovský ples 2019

24. ročník Matejovského plesu bol špeciálny, mal nie jedného, ale rovno dvoch moderátorov. Túto "moderátorskú štafetu" tento rok prevzali herci z Divadla Commedia, Dušan Kubáň a Michal Novák. Tento rok sa o skvelú hudobnú a svetelnú zábavu postaral DJ Doopo. Tak ako každý rok, ani teraz nechýbala tombola a hlavná výhra automatická práčka od spoločnosti [...]

Fotografie z 24. Matejovského plesu

Trochu si zaspomínajme na úžasnú atmosféru počas 24. Matejovského plesu. Obohatením plesu bol profesionálny fotograf, ktorý počas celého večera zachytával neopakovateľné momenty. Fotografie si môžete stiahnuť v priloženom linku.   https://photos.app.goo.gl/kCpiCBQxahFPsL2U9 Autor fotiek: www.peterstas.sk

XXIV. Matejovský ples

V sobotu 26. januára 2019 sa v priestoroch Kaskády uskutočnil už XXIV. ročník Matejovského plesu. Fotografie z plesu si budete môcť už čoskoro prezrieť na tejto webovej stránke.

Matejovský ples 2018

23. rončík Matejovského plesu sme poňali na ľudovú nôtu. Moderátorom sa stal ľudový zabávač Martin Kopor. Tak ako predchádzajúci rok hrala skupina Montana Band. Pripravený bol aj fotograf a fotostena spolu s rekvizitami, pri ktorej sa hostia mohli nechať odfotiť. Taktiež sme hostí vítali welcome drinkom. O spestrenie programu sa postaral folklórny súbor Vagonár. Po polnoci prišiel harmonikár, ktorý hral na želanie. Aj tento rok čakala na hostí bohatá tombola.

Matejovský ples 2017

22. ročník Matejovského plesu sa niesol v prijemnej atmosfére. Moderovania sa ujal rodák z Matejoviec Michal Varga a do tanca hrala hudobná skupina Montana Band z Bardejova. Veľkým prekvapením tohto ročníka bol kúzelník Wolf. Vďaka našim sponzorom bola aj tento rok pre hostí pripravená bohatá tombola.

Matejovský ples 2016

21. ročník Matejovského plesu sme odštartovali laserovou šou. Úvodného slova sa ujal Otto Kollman s manželkou, ktorí boli pre tento rok hosťami plesu. Úvodný program bol rozdelený na dve časti. Prvú časť tvoril tanec deti z miestnej základnej školy, druhej časti sa ujali páry z tanečného štúdia Solus Dance Academy Poprad. V tento rok nám […]

Matejovský ples 2015

Jubilejný 20. ročník Matejovského plesu sa niesol v nežnej elegancií. Moderátorom a zároveň zabávačom večera bola Peter Marcin. Do tanca hrala hudobná skupina NEON PLUS. Úvodného tanca sa ujali tanečné pary z tanečného štúdia Solus Dance Academy Poprad. Tak ako každý rok čakala na našich hostí bohatá tombola. Hostia sa zabávali do skorých ranných hodín.

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com